Gazetecilere kutlama

10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü nedeniyle Konya protokolü kutlama mesajı yayınladı.

VALİ ÖZKAN’DAN 10 OCAK ÇALIŞAN GAZETECİLER GÜNÜ MESAJI
Konya Valisi Vahdettin Özkan, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü nedeniyle kutlama mesajı yayınladı.
Vali Özkan mesajında şu ifadelere yer verdi:
“En temel haklardan biri olan haber alma hakkının güvencesi olan basın; düşünce özgürlüğünün de en etkili araçlarındandır.
Basın, toplumsal bilinci artırmak, kamu yararının tesisi ve doğru bilgi akışını sağlamak açısından çok önemlidir. Kamuoyunu basın meslek ilkeleri çerçevesinde doğru ve tarafsız bir şekilde bilgilendiren gazeteciler, çağdaş yaşamın vazgeçilmez bir unsurudur.
Her an, her yerde ve büyük bir özveri ile görevinin başında olan Konya’mızın basını da büyük bir sorumluluk bilinci ve özveri ile şehrimizin sesi olmakta, sosyal ve kültürel özelliklerini tanıtıp gelişimine her anlamda katkı sağlamaktadır.
Tüm basın çalışanlarımıza, şehrimize, ülkemize ve milletimize özverili katkılarından dolayı içtenlikle teşekkür eder 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü'nü kutlarım.”
ALTAY 10 OCAK ÇALIŞAN GAZETECİLER GÜNÜ’NÜ KUTLADI
Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, başta Konya’da görev yapan medya mensupları olmak üzere; kameramanından fotoğrafçısına, muhabirinden editörüne kadar tüm gazetecilerin 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’nü kutladı.
Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay’ın 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü mesajı şöyle:
“Gazetecilik mesleği, vatandaşların haber alma haklarının ve hürriyetlerinin sağlanması adına icra edilen en saygın meslekler arasındadır.
Halkımızın doğru haberlere en kısa sürede ulaşmalarını sağlayan gazetecilerimiz, aynı zamanda çok sesli, şeffaf ve demokratik toplum anlayışımızın en önemli unsurlarındandır.
Her dönemde kendini yenileyebilen, çağın gereklerine uygun bir şekilde hareket eden ve kamuoyunu bilgilendirirken milli ve manevi değerleri hassasiyetle gözeten gazetecilerimiz, oldukça önemli ve bir o kadar da zor bir vazifeyi yerine getirmektedir.
Medya sektörünün gelişen teknoloji ile birlikte köklü bir dönüşüm geçirmesi, bilginin yayılma hızını oldukça ileri bir seviyeye taşıdı. Bu durum önemli avantajlar sağladığı gibi, yanlış haberlerin geniş kitlelere kolaylıkla yayılması tehlikesini de ortaya çıkardı. Bu büyük dönüşüm, bilgi kirliliği ile dijital mecralarda mücadele etme hususunda gazetecilerimize yeni bir misyon yükledi.
Yanlış bilgilerin ve bilgi kirliliğinin toplumumuzda neden olduğu olumsuz etkilerin bilincinde olan gazetecilerimiz, günümüzde haberleri yalnızca hızlı ve doğru bir şekilde aktarmakla yetinmiyor, aynı zamanda yalan/yanlış haberlere karşı da büyük bir savaş veriyor.
Bütün bunların yanında ülkemizin ve toplumumuzun yaşadığı her türlü olağanüstü durumda etkili bir koordinasyon ve bilgi akışı sağlanması adına da büyük bir sorumluluğu yerine getiriyorlar.
Tüm bu vazifeleri her koşulda gerçekleştiren, başta Konya’mızda görev yapan medya mensuplarımız olmak üzere; kameramanından fotoğrafçısına, muhabirinden editörüne kadar tüm gazetecilerimize can-ı gönülden teşekkür ediyorum.
10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’nü tebrik ediyor, bu günün tüm gazetecilerimizin meslek hayatında yeni başarılara ve hayırlara vesile olmasını diliyorum.”
KAVUŞ: MERAM’IN GELİŞİMİNDE BASINIMIZIN DESTEĞİNİ HEP HİSSETTİK
Meram Belediye Başkanı Mustafa Kavuş, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü dolayısıyla bir mesaj yayımladı. Başkan Kavuş, Meram’ın gelişimi için yaptıkları çalışmalarda basının desteğini her zaman yanlarında hissettiklerini belirtti.
Meram Belediye Başkanı Mustafa Kavuş, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü deolayısıyla yayımladığı basın açıklamasında basın emekçilerinin gününü kutladı.
Gazetecilerin kamuoyunun haber alma hakkını en güzel şekilde kullanabilmesi adına gece gündüz demeden büyük fedakarlıklarla çalıştığını kaydeden Meram Belediye Başkanı Mustafa Kavuş, “Millet, insanlık ve mazlumların tarafında saf tutmuş, çabalayan, mücadele veren her bir gazeteci hangi platformda görev yaparsa yapsın hayatın gerçek kahramanlarıdır. Geçmişte dönem dönem vesayet aracı olarak kullanılan medya, artık büyük çoğunlukla demokrasi, özgürlük aracı ve milletten taraf bir yapıya kavuştu. Ülkemizin son yirmi yıl içinde her alanda yakaladığı büyük başarının perde arkasında basınımızın önemli bir payı vardır. Devletin milletiyle el ele büyük hedeflere koşar adım ilerlemesinde en önemli rollerden birini bu dönemde medyamız ve gazetecilerimiz üstlenmiştir” dedi.
Meramın gelişiminde yerel basının çok önemli bir unsur olduğunu kaydeden Başkan Kavuş, “Meram özelinde, ilçemizin gelişimi, değişimi  ve dönüşümü için atılan her hayırlı ve güzel adımda hemşehrilerimiz yanlarında basınımızı ve basın emekçilerini buldu. Her güzelliğe ilk ve en önemli destek gazetecilerimizden ve medya mensuplarımızdan geldi. Böylesi değerli bir destek bizler ve hemşehrilerimiz için paha biçilemez kıymettedir. Bu nedenle her bir basın emekçimize canı gönülden teşekkür ediyorum. Bu vesile ile tüm gazetecilerimizin Çalışan Gazeteciler Günü’nü kutluyor, vefat eden gazetecilerimize Allah’tan rahmet diliyorum. Görevlerine devam eden basın çalışanlarımıza başarılar temenni ediyorum” şeklinde görüş belirtti.
KILCA 10 OCAK ÇALIŞAN GAZETECİLER GÜNÜ’NÜ KUTLADI
Karatay Belediye Başkanı Hasan Kılca, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü dolayısıyla bir kutlama mesajı yayımladı. Basının, farklı görüş ve düşüncelerin şeffaf bir şekilde ortaya konması ve toplumun bilinçlenmesinde büyük bir payının olduğunun altını çizen Başkan Kılca, “Toplumun haber alma hakkının kullanılmasını sağlarken önemli ve etkin bir denetim organı olan gazeteci, kamu vicdanının sesidir” dedi.
Karatay Belediye Başkanı Hasan Kılca, yayımladığı mesajla 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü dolayısıyla gazetecileri tebrik etti.
Kamuoyunun doğru, eksiksiz ve hızlı bir şekilde bilgilendirilmesi, bilgilerin geniş kitlelere ulaştırabilmesi ve toplumun haberdar edilmesi bakımından basının büyük önem taşıdığını belirten Başkan Hasan Kılca’nın 10 Ocak Çalışan Gazeteciler mesajı şöyle:
“Farklı görüş ve düşünceleri şeffaf bir şekilde ortaya koyan tarafsız bir basının, toplumun bilinçlenmesinde dolayısıyla da huzur ve güven ortamının güçlenmesinde büyük payı vardır. Eleştiri yapma, sorgulama ve doğruya ulaşma amacıyla hareket eden ve kamuoyu oluşturma gibi çok önemli işlevleri bulunan basın, her koşulda sahip olduğu dinamizmle ülkenin vicdanı olma vasfını elinde bulunduran önemli mesleklerin başındadır. Geçmişten bugüne düşünce özgürlüğünün yanı sıra demokrasinin vazgeçilmez bir unsuru olan gazeteciler; ülkemizin geleceği ve milletimizin menfaatleri doğrultusunda çalışmaktadır. Bu yönüyle basın, demokrasi ve güçlü devlet olmanın önemli bir unsuru ve yansımasıdır. Gazeteci, toplumun haber alma hakkının kullanılmasını sağlarken önemli ve etkin bir denetim organıdır. Halkımızın gözü, kulağı, sesi ve soluğu konumunda olan basınımız bu bağlamda çok önemli görevler yapıyor.
Bu duygu ve düşüncelerle; kamuoyunun aydınlatılması ve bilgilendirilmesi için mesai kavramı gözetmeksizin hizmet eden görevlerini yaparken hayatlarını kaybeden basın çalışanlarını da rahmetle anıyor, bütün basın çalışanlarının 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’nü kutluyorum.”
PEKYATIRMACI ÇALIŞAN GAZETECİLER GÜNÜ’NÜ KUTLADI
Selçuklu Belediye Başkanı Ahmet Pekyatırmacı, 10 Ocak “Çalışan Gazeteciler Günü” nedeniyle mesaj yayınladı.  Başkan Pekyatırmacı mesajında Konya basınının etik kurallara uygun gazetecilik yaptığını ifade etti.
Selçuklu Belediye Başkanı Ahmet Pekyatırmacı yayınladığı mesajla 10 Ocak Çalışan Gazeteciler gününü kutladı. Başkan Pekyatırmacı, mesajında ; “Gazetecilik mesleği, toplumsal bilinci arttırmak, güçlendirmek ve kamu yararını her zaman ön planda tutmak açısından önemli bir yere sahip. Bu anlamlı vazifeyi icra eden ve gece gündüz demeden özverili bir şekilde çalışan tüm basın mensuplarımızın ortaya koydukları gayret ve özverili çalışmaları takdir ediyorum. Medyanın sürdürdüğü yayın politikasının ülkemizin birlik ve beraberliğine katkı sağlaması, kişi hak ve özgürlüklerine saygı göstermesi, eleştirilerinde yapıcı bir tutum sergilemesi de büyük önem arz ediyor” dedi.
Mesajında Konya basınının kadim bir geçmişe sahip olarak, etik kurallara uygun yayınlarıyla örnek olduğunu ifade eden Başkan Pekyatırmacı: “Kamuoyunun haber alma hakkı gibi önemli bir görevi yerine getiren basın aynı zamanda belediye hizmetlerinin kamuoyu ile paylaşılmasında önemli bir işlev görüyor. Biz basını "ortak akıl" ile yönetim tarzımızın bir parçası olarak görüyoruz. Bu konuda yapıcı eleştirileri dikkate alıyoruz. Bu vesile ile tarafsız ve ilkeli gazetecilik görevini yürüten başta yerelde çalışan gazeteler olmak üzere tüm  gazetecilerimizin gününü en içten dileklerimle kutluyor, görevlerinde kolaylıklar diliyorum” şeklinde konuştu.
BEKTAŞ: BASININ SORUNLARI ÇÖZÜLEREK, GÖREVLERİNİ ÖZGÜR OLARAK YERİNE GETİRMELERİ SAĞLANMALIDIR
CHP Konya İl Başkanı Barış Bektaş, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü nedeniyle yayımladığı kutlama mesajında, çalışan gazetecilerin bu anlamlı gününü kutlayarak, basının sorunları çözülerek, özgür bir ortamda görevlerini yerine getirmeleri sağlanmalıdır” diye konuştu.
Gazetecilerin kamuoyunun ve vatandaşların doğru haber almasında önemli bir görevi yerine getirdiklerini dile getiren CHP Konya İl Başkanı Barış Bektaş, “Toplumun aydınlatılması, bilinçlendirilmesi, halkın talep ve beklentilerinin kamuoyuna iletilmesi, ülkemizin ve şehrimizin birçok sorunlarının dile getirilmesi gibi pek çok konuda en önemli görevleri yerine getirmek Çalışan Gazetecilere düşmektedir. Bu önemli görevi üstlenen şehrimizdeki ve Anadolu’daki basınımız, son yıllarda başta ekonomik olmak üzere zor günler geçiriyor. Oysa demokrasi ve hukuk kuralları çerçevesinde basın ve basın çalışanları hür olarak görevini yerine getirmelidir. Sessizlerin sesi, kulağı ve gözü olan basınımız ve çalışan gazeteciler rahat bir ortamda görevini yerine getirebilsin ve demokrasimiz gelişsin. Kamuoyunun beklentilerini duyurabilsin” dedi.
Gazetecilerin her türlü sorunları çözülerek, özgür bir ortamda görevlerini yerine getirmeleri sağlanması gerektiğine dikkat çeken Barış Bektaş, “Günümüzde Çalışan Gazeteciler iş güvenliğinden, örgütlenme hakkından, haberi haber gibi yazıp kamuoyunu doğru bilgilendirme hakkı gibi birçok haklara yeterince sahip değildir. Bunun yanında 212 sayılı yasayla kazandığı hakları ellerinden alınıyor. Her türlü baskı altında kalıyorlar. Türkiye’de halkın haber alma hakkının önündeki engellerin kaldırılması, gazetecilik mesleğinin hedef gösterilmeden, saldırıya uğramadan, tutuklanmadan yapılabilmesi için önündeki tüm engeller kaldırılarak, var olan sorunlarından kurtarılarak, özgür bir ortamda görevlerini yerine getirmek için hukuksal ve ekonomik sorunları biran önce çözüme kavuşturulmalıdır. CHP olarak her zaman basının yanında olduk, onların özgür ortamlarda görevlerini yerine getirmelerini savunduk. Sorunlarının çözümü noktasında da her türlü desteği vermeye de devam edeceğiz. Çünkü basın ve çalışan gazeteciler Cumhuriyetimizin Kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün dediği gibi, ‘Basın, milletin müşterek sesidir. Bir milleti aydınlatma ve irşatta, bir millete muhtaç olduğu fikrî gıdayı vermekte, hulâsa bir milletin hedefi saadet olan müşterek bir istikamette yürümesini teminde, basın başlı başına bir kuvvet, bir mektep, bir rehberdir.’ 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’nün, gazetecilerin meslekleriyle meslek onuruna sahip çıkma günü olmasını dileyerek, çalışan ve en güç koşullarda bile meslek onurlarını koruyan tüm gazetecilerin bu anmalı günlerini kutlayarak, sevgilerimi ve saygılarımı sunuyorum” diye konuştu.
EKİCİ: GAZETECİLER, YÖNETİM VE HALK ARASINDA KÖPRÜ VAZİFESİ GÖRMEKTEDİR
10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü nedeniyle bir mesaj yayımlayan Gelecek Partisi Konya İl Başkanı Hasan Ekici, basın mensuplarının kamuoyunun vazgeçilmez bir aktörü, şehrin ve ülkenin aynası olduğunu vurguladı.
Ekici mesajında "10 Ocak 1961 yılında basın sektöründe çalışan gazetecilerin çalışma hakları ve basın özgürlüğü için ‘Çalışan Gazeteciler Günü’ olarak ilan edildi. Bu hareket aslında, basın hakları ve özgürlüklerine getirilen kısıtlamalara karşı bir tepki olarak gelişti. Bugün artık her kişi ve kuruluş, basının bağımsız haber verme özelliğinin demokrasinin bir gereği olduğunun bilincindedir. Basın mensupları haberleriyle, köşe yazılarıyla şehre ve Ülkeye ayna tutuyorlar. Dolayısıyla her bir basın mensubu kamuoyunun bir aktörüdür. Konyamızın çıkarları doğrultusunda sorunları dile getirmekte ve çözümü için yol gösterici olabilmektedir. Bu açıdan bakıldığında, basın her ülkede yönetim ve halk arasında bir köprü vazifesi görmektedir. Konya’nın ve Türkiye’nin geleceğine katkı sağlamak adına çalışan bir İl başkanı olarak tüm içtenliğimle ifade etmek isterim ki Konya’nın geleceğine, büyüyen ve gelişen kimliğine fayda sağlayan bir meslek grubu da gazeteciliktir. Fedakârca görevini yerine getiren basın çalışanlarımız meslek etiği çerçevesinde yalnızca kamuoyuna doğru ve tarafsız bilgi vermekle kalmıyor, aynı zamanda şehrin geleceğine de yön veriyorlar. Halkı her konuda bilgilendirmek gibi önemli bir görevi yerine getirebilmek adına gece gündüz, kar kış, yağmur çamur demeden fedakâr bir çalışma örneği sergileyen başta Konyalı gazetecilerimiz olmak üzere tüm basın çalışanlarımızın Çalışan Gazeteciler Günü´nü kutluyor, sevgi ve saygılarımı sunuyorum" dedi.
KARACA, GAZETECİLERİN GÜNÜNÜ KUTLADI
Deva Partisi Konya İl Başkanı Dr. Seyit Karaca 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü nedeniyle bir kutlama mesajı yayımlayarak, her türlü koşulda kamuoyunu aydınlatan basın emekçilerinin 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Gününü kutladıklarını söyledi.
Basının özgür bir ortamda görevini yerine getirmesinin sağlanmasının önemli olduğunun üzerinde duran Deva Partisi Konya İl Başkanı Dr. Seyit Karaca, “Basın özgürlüğü, demokrasinin temel taşlarından ve güvencelerinden birini oluşturur, özgür ve çoğulcu bir kamuoyunun oluşumunu sağlar. Bu özgürlüğün doğrudan ya da dolaylı olarak kısıtlanması, insan haklarına dayalı demokratik hukuk devleti ilkesine aykırılık teşkil eder. Basın, kamunun ‘gözetleyicisi’ olarak farklı kaynaklardan bilgi ve düşünceleri yayarak demokratik toplumun vazgeçilmez unsurları olan şeffaflık ve hesap verilebilirliğin sağlanmasına da katkıda bulunur. Özgür basın, kamu siyasetine ilişkin konularda kamuoyunun bilgilenmesine ve tartışmalara katılmasına zemin hazırlayarak, siyasi karar alma süreçlerini katılımcı ve çoğulcu bir niteliğe kavuşturur. Bu suretle basın, siyasi iktidarların halk tarafından denetlenmesine ve gözetlenmesine aracılık ederek, demokratik toplum düzeni açısından hayati bir işlevi yerine getirir.
Halkımızın doğru ve güvenilir şekilde bilgilendirilmesine, eleştirilerden ve farklı görüşlerden haberdar olmasına hizmet etmesi gereken medya çeşitli sindirme, müdahale ve baskılar nedeniyle görevini özgürce yerine getirememektedir. Bugün medya kuruluşlarının önemli bir kısmı siyasetin etkisine girmiş ve belli bir siyasi söylemin propaganda aracı haline dönüşmüş, toplumun iktidarı denetleme imkanı ortadan kaldırılmıştır. Parti olarak, basın özgürlüğünün, insan haklarına ve hukukun üstünlüğüne dayalı demokratik bir devlet için ne denli yaşamsal bir değere sahip olduğunun bilincindeyiz. Bu bilinçle, basın özgürlüğünün önündeki bütün engelleri kaldıracağımızı taahhüt ediyoruz. Basının kendinden beklenen işlevi hakkıyla yerine getirebilmesi için gerekli olan her türlü tedbiri alma konusundaki kararlığımız tamdır. Basının görevini bağımsız bir şekilde ve kaygı duymaksızın yerine getirdiği, güvenli, çoğulcu ve elverişli bir ortam oluşturacağız. Basın etik kurallarının uygulanması ve özdenetim mekanizmalarının çalıştırılmasında ilgili sivil toplum kuruluşlarına her türlü desteği vereceğiz. Bu duygu ve düşüncelerle medyanın üzerindeki bütün baskıcı uygulamaların kırıldığı, daha özgür bir ortamda görev yapan gazetecilerin bulunduğu günlerin geleceği inancıyla bütün basın emekçilerinin 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’nü kutlarız” dedi.
KARAHAN: BASIN DEMOKRASİMİZİN SİGORTALARINDAN BİRİSİDİR
TÜRSAB Konya B.T.K. Başkanı Özdal Karahan 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü dolayısıyla bir mesaj yayımlayarak, gazetecilerin bu anlamlı günlerini kutlayarak, basının ve basın çalışanı gazetecilerin toplumun bilgilendirilmesinde, önemli bir köprü işlevi gördüğü gibi, aynı zamanda demokrasimizin de sigortalarından birisi olduğunu söyledi.
TÜRSAB Konya B.T.K. Başkanı Özdal Karahan mesajında şu ifadelere yer verdi: “Dünyanın en önemli mesleklerinden birisini icra eden yazılı, işitsel ve görsel basınımızın temsilcileri, görevlerini her türlü koşul ve ortamda özveriyle ve gayretle yerine getirmeye devam etmektedirler. Bugün dördüncü kuvvet olarak adlandırılan basın teşkilatımız, basın meslek ilkeleri çerçevesinde, toplumun bilgilendirilmesinde önemli bir köprü işlevi gördüğü gibi, aynı zamanda demokrasimizin de sigortalarından birisidir. Aynı zamanda, Kamuoyunu bilgilendirmek adına doğru haber verme, tarafsız, objektif, özel hayata ve kişilik haklarına saygı gibi değerleri içerisinde bulunduran önemli bir mesleği yapan gazeteci arkadaşlarımız, vatandaşın en doğal hakkı olan zamanında doğru ve eksiksiz bilgi almalarını sağlayarak, milletin vicdanına ses olmaktadırlar. Çok büyük fedakârlıkla ve zor şartlarda görevini yerine getiren gazeteciler, Kamuoyunu aydınlatmak için günün her saatinde ve her şartta sorumluluk bilinci içerisinde görevlerini yapmaya çalışmaktadırlar. bazen can güvenliklerini dahi riske atarak doğru haber peşinde koşan gazetecilerimizin halkı bilgilendirmek için verdiği mücadele her türlü takdiri fazlasıyla hak etmektedir. Toplumun doğru ve zamanında bilgilendirilmesi adına, görevlerini gece-gündüz demeden, her türlü şartta özveriyle yerine getiren basın mensuplarımıza teşekkür borçluyuz. Bu vesileyle, Doğru ve tarafsız haber alma özgürlüğümüzün yılmaz emekçileri olan tüm gazetecilerin 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’nü kutluyoruz” dedi.
BAŞKAN KONAK’TAN 10 OCAK GAZETECİLER GÜNÜ MESAJI
Yunak Belediye Başkanı Ali Konak  10 ocak gazeteciler günü dolayısıyla mesaj yayımladı.
Konak  mesajında şunları ifade etti; Gücünü kamuoyu desteğinden alan, Milletin  haber alma hakkının kullanılmasını sağlayan basın, önemli ve etkin bir denetim organı olma konumuyla, demokrasinin temel unsurlarından biridir. Gazetecilik mesleği, kamuoyunu aydınlatmak için günün her saatinde haber peşinde koşarak zor şartlar altında ve sorumluluk duygusu içinde toplumumuzu gelişen olaylar karşısında aydınlatırken diğer taraftan da vatandaşımızın talep ve beklentilerini yansıtarak önemli bir kamu görevini yerine getirmektedir.
Basının başta milli konular olmak üzere her meseleye yapıcı ve sağduyulu bir tavırla yaklaşması, millet şuurumuzun sağlamlığı ve demokrasimizin güçlenmesi açısından oldukça önem arz etmektedir. İnanıyorum ki, gazetecilerimiz sahip oldukları bu sorumluluk ile İlçemizin ve Ülkemizin, ekonomik, sosyal ve kültürel gelişimine katkı sağlamak için, olumlu rol üstlenmeye devam edecektir.
Ahlak kuralları doğrultusunda kamuoyunu bilgilendiren ve bunun yanı sıra toplumun talep ve beklentilerini dile getirerek önemli bir sorumluluğu yerine getiren değerli basın mensuplarımızın ve çalışanlarının 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü`nü kutlar, çalışmalarınızda başarılar dilerim.