Konya Spor Lisesi masa tenisi takımı finalde

Konya Spor Lisesi Masa Tenisi Kız ve Erkek takımları gruplarında karşılaştıkları takımları yenerek grup şampiyonu oldu. Şampiyonlar Türkiye finallerine katılacak

2021-2022 Yılı Okul Sporları Masa Tenisi Genç Kız ve Erkek Grup Müsabakaları 4 - 6 Ocak 2022 tarihleri arasında Nevşehir Spor Kompleksi Damat İbrahim Paşa Spor Salonunda yapıldı.

Okul Sporları Masa Tenisi Genç-Kız Erkek Grup Müsabakalarına Aksaray, Kırıkkale, Kırşehir, Nevşehir, Sivas, Yozgat, Ankara, Konya, Antalya, Mersin, Tokat, İzmir, İstanbul, Ordu, Kayseri illerinden yaklaşık 26 Takım, 156 sporcu ve antrenörleri katıldı. 

Müsabakalarda Konya'yı temsilen katılan Konya Spor Lisesi Masa Tenisi Kız ve Erkek takımları, teknik toplantada yapılan kura sonucunda B grubunda müsabakalara başladı.

Konya Spor Lisesi Masa Tenisi Erkek Takımı, B Grubunda Kırşehir Borsa İstanbul 75. Yıl MTA Lisesi'ni ve İstanbul Halide Edip Adıvar Anadolu Lisesi Lisesi'ni yenerek Grup Şampiyonu oldu. Konya Spor Lisesi Masa Tenisi Kız Takımı ise B Grubunda Aksaray Abdülhamit Han Fen Lisesi'ni ve Tokat Yeşilırmak Anadolu Lisesi'ni yenerek Grup Şampiyonu oldu.

Daha sonra yapılan Türkiye finallerine katılacak takımlar sıralama müsabakalarında Konya'yı temsilen katılan Konya Spor Lisesi Erkek Takımı ikinci olarak tamamlayıp gümüş madalya kazandı. Konya Spor Lisesi Kız Takımı ise üçüncü olarak tamamlayıp bronz madalya kazandı.

Konya Spor Lisesi Kız ve Erkek Takımları Bu sonuçlar neticesinde gruplardan çıkmayı başararak Türkiye Finallerine katılmaya hak kazandı.