Konyaspor yönetimi Ankara'ya gitti

Konyasporlu futbolcu Ahmet Çalık'ın vefat haberini alan Konyaspor Kulübü Başkanı Özgökçen, Ankara'ya gitti. Özgökçen, "Acımız büyük, başımız sağ olsun" dedi

Konyaspor Kulübü Başkanı Fatih Özgökçen ve yönetim kurulu üyeleri, Ahmet Çalık’ın vefat haberinin ardından Ankara’ya gitti.

Üzüntüsünü "Gencecik çocuk vefat etti. Buna ne yapabiliriz, ne diyebiliriz? Şu an konuşacak halim yok. Kulübümüzün en beyefendi oyuncularından biriydi. Ankara’ya cenazeye gideceğiz şimdi" şeklinde ifade eden Özgökçen, Çalık ailesine başsağlığı diledi.

Özgökçen, "Beyefendiliği, duruşu, insanlığı, özel yaşamı ve karakteri ile kısa süre içerisinde şahsımda derin izler bırakan kardeşim güzel insan Ahmet’imizi kaybetmenin üzüntüsü içerisindeyim. Mekanı cennet, makamı âli olsun. Cenab-ı hak cennetinde Cem eylesin" dedi.

Konyaspor Kulübü de Ahmet Çalık'ın vefatı nedeniyle başsağlığı mesajı yayınladı.

Konyaspor Kulübü'nden yapılan açıklamada, "Konyaspor'umuza geldiği ilk günden bu yana taraftarımızın ve şehrimizin sevgisini kazanan futbolcumuz Ahmet Çalık'ı kaybetmenin derin üzüntüsünü yaşıyoruz. Başta futbolcumuz Ahmet Çalık'ın ailesi olmak üzere hepimizin başı sağ olsun.

Futbolcumuz Ahmet Çalık’ın cenazesi, Elmadağ Sungur Camii'nde ikindi namazını müteakiben kılınacak cenaze namazı sonrası Elmadağ Mezarlığı’ndaki aile kabristanına defnedilecektir" denildi.

Konyaspor Kulübü Başkanı Fatih Özgökçen, milli futbolcuları Ahmet Çalık'ın trafik kazasında hayatını kaybetmesiyle büyük bir acı yaşadıklarını söyledi.