Meke Gölü'nde kartpostallık görüntüler

Adana Karayolu üzerinde bulunması sebebiyle bölgeden geçen çok sayıda ziyaretçi kar yağışı ile birlikte Meke Gölü'ndeki kartpostallık muhteşem görüntüleri görmeye geliyor

Son günlerde yağan kar yağışı hayatı olumsuz etkilese de kar güzelliği insanlara moral oluyor. Karapınar İlçesine bulunan Meke Krater Gölü, bölgedeki yoğun kar yağışının ardından kartpostallık manzaralar oluşturdu. Göl adete gelinlik giymiş gibi bir görünüme bürünürken, göldeki ziyaretçi sayısı da arttı.

Adana Karayolu üzerinde bulunması sebebiyle bölgeden geçen çok sayıda ziyaretçi Meke Gölü'ndeki kartpostallık muhteşem görüntüleri görmeye geliyor. Göle akın eden vatandaşlar, ilk kar yağışının tadını çıkardı. Göl kenarında yürüyüş yapanların yanında fotoğraf meraklıları da bu güzel görüntüleri kaçırmadı. Gölü ziyarete gelenler kar altında çay demleyip keyifli anlar yaşadı.

Gölü ziyarete gelen Selim Taşdemir, "Göl kar ile birlikte başka bir güzel oldu. Hem stres attık hem de keyifli dakikalar yaşadık. Harika görüntüyü kaçırmamak adına mutluyum" dedi.

Mithat KORKUSUZ / KARAPINAR