Şan güven tazeledi

Jandarma Haber Gazetesi Dayanışma Derneği'nin olağanüstü genel kurul toplantısına tek listeyle katılan Serhat Şan güven tazeledi

Jandarma Haber Gazetesi Dayanışma Derneği'nin olağanüstü seçimli genel kurul toplantısı 09 Ocak tarihinde yapıldı. İzmir'de bir otelde Covid-19 tedbirleri kurallarına uygun gerçekleştirilen kongrede mevcut başkan Serhat Şan yeniden seçildi.

Divan Kurulu, konuk olarak gelen Türkiye Meclis Üyeleri Birliği Başkanı ve İzmir Konfederasyonu Başkanı Yalçın Kocabıyık başkanlığında, Turhan Güler ve Ahmet Güral’dan oluştu. Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasından sonra Dernek Başkanı Serhat Şan tarafından yönetim, faaliyet ve denetim kurulu raporları ayrı ayrı okundu. Kurul raporları tek tek oy birliği ile ibra edilerek kabul edildi.

Tek liste olarak gerçekleştirilen seçimde Serhat Şan oy birliğiyle yeniden yönetime seçildi.
Genel Başkan Serhat Şan, Terör uzmanı ve Jandarma Haber Gazetesi Köşe yazarı İmbat Muğlu’ya plaket takdimi yaptı.

Bursa Ailemder İl Başkanı Şerafettin Torun, Genel Başkan Yardımcılığına seçilen Haluk Uğur Dagıstanlı’ya, Bilişim Uzmanı Tamer Kurt, Genel Başkan Yardımcılığına yeni seçilen Mehmet Emin Dursun’a plaketlerini takdim ettiler.

Seçim sonunda yönetim kurulu adına katılımcılara teşekkür eden Serhat Şan, şunları söyledi:

"Yönetim, disiplin ve denetim kurullarımıza yeniden yetki verdiğinizden dolayı hepinize tekrar teşekkür ediyorum. Pandemi şartları nedeniyle hedeflerimizin bir çoğuna, planlamalarımıza uyamadık. Bu yüzden sizlerden yeniden yetki istedik. Basın camiasındaki birlikteliğin sürmesi ve daha ileri safhalara gitmesi için bizlere yeniden yetki veren üyelerimize teşekkür ediyorum" dedi.